|
Post by NorthLV on Jul 31, 2014 13:19:17 GMT
Personas dati: Vārds: Uzvārds: Vecums: Dzimums: Deklarētā dzīvesvieta: Telefona numurs: E-Pasts: Jūsu biogrāfija ((Minimums 100 vārdi)): Motivācijas dati: Kāpēc mums vajadzētu jūs pieņemt?: Ko tu spēj dot Los Santos Policijas Departamentam: Kāds ir jūsu karjeras mērķis?: Cik ilgi jūs dzīvojat Los Santos? ((InGame pavadītais laiks dienās)): Vai jūs šobrīd esat nodarbināts/nodarbināta?: Ja, jā, tad pastāstiet kur: Vai jūs pieprotat pirmo palīdzību?: Ja, jā, tad pastāstiet par to: Vai jums ir bijušas saķeršanās ar LSPD?: Ja, jā, tad pastāstiet par to: Tava motivācijas vēstule ((Vismaz 200 vārdi, ieteicams iekš spoiler)): Zvērests: Es apstiprinu to, ka viss rakstītais ir pilnīga patiesība un tika rakstīts manā izglītības līmenī. Apstiprinot zemākminēto punktu, es esmu saskāries un esmu iegaumējis visus pieteikšanās punktus un prasības. Es apzinos, ka pilnvērtīgi vēlos iestāties valsts darbā un pildīšu savu darbu un ar godu valkāšu savu uniformu. Esmu iepazinies ar noteikumiem un apzinos, ka, ja tie netiks ievēroti, es tikšu atstādināts no sava amata. ______________(Paraksts) ((Copyrights by @rastavalx))
|
|